head-tag.png

Marketing ondersteuning

Consumenten kiezen steeds vaker voor biologische groente en fruit. Naturelle helpt u graag om deze interessante doelgroep aan u te binden, zodat u optimaal op deze groeimarkt in kunt spelen. Op basis van marktcijfers en trend- en consumentenonderzoeken geeft Naturelle u advies op maat over onder andere het realiseren van een effectief schappenplan, acties op de winkelvloer en training van winkelpersoneel.

Verse Oogst: rechtstreeks in contact met onze biologische telers
De herkomst en het verhaal van de telers achter onze biologische producten vinden veel van uw klanten steeds belangrijker. Op www.VerseOogst.nl, hét online consumenten platform over groente, fruit en paddenstoelen vertellen onze biologische telers hun verhaal. Zij leggen uit hoe hun product wordt geteeld en doen hun uiterste best om de lezer culinair te inspireren. Heeft uw klant een vraag over biologische groente en fruit, dan kan hij deze op Verse Oogst aan onze teler persoonlijk stellen. Door Verse Oogst komt uw klant rechtstreeks in contact met biologische telers en creëren we naast kennis over biologische producten ook persoonlijke beleving.

Graag ondersteunen we u in de communicatie van het verhaal achter onze biologische groente, fruit en paddenstoelen richting uw medewerkers en klanten. Door informatie en beeldmateriaal op maat aan te leveren kunt u vragen van uw klanten over biologische producten op de juiste manier beantwoorden. Hiermee kunt u een onderscheidende en persoonlijke service bieden.

In deze aflevering van Verse Oogst op Locatie geeft onze biologische teler Orischot Organics een kijkje op zijn biologische vruchtgroentebedrijf.

Verse Oogst

Verse Oogst is ons online consumenten platform over groente, fruit en paddenstoelen waarop onze biologische telers hun verhaal vertellen. Op de speciale biologische pagina worden alle biologische toepassingen die onze telers inzetten op een consumentvriendelijke wijze uitgelegd.