Groothandel biologische groente en fruit

Voor steeds meer consumenten heeft biologisch een belangrijke meerwaarde. Biologische groente en fruit spelen in op de groeiende behoefte aan gezond en duurzaam leven.

Groothandel biologische  groente en fruit

Naturelle helpt u graag om daar optimaal van te profiteren. Naturelle maakt onderdeel uit van The Greenery en telersvereniging Coöperatie Coforta.

Biologische groente en fruit

Naturelle is dé leverancier in biologische groente en fruit. We leveren een jaarrond en compleet assortiment biologische groente, fruit en paddenstoelen. Met innovatieve projecten en gerichte marketingactiviteiten werken we aan de verdere ontwikkeling van uw marktaandeel in biologische AGF. Naturelle levert producten en diensten die aansluiten op uw positionering, zodat u zich kunt onderscheiden in de markt waarin u actief bent. Naturelle is onder meer leverancier van biologische groente en fruit van het merk Bio+.

Certificering

Consumenten vertrouwen op biologisch. Om er zeker van te zijn dat elk product voldoet aan alle richtlijnen, begeleidt, adviseert en controleert Naturelle haar telers op het voldoen aan de strikte regels die gelden voor de biologische teelt en op het gebied van voedselveiligheid.

Certificaten