Organisatie

The Greenery

Het toonaangevende groente- en fruitbedrijf The Greenery bedient supermarktketens, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie in binnen- en buitenland.

The Greenery

Naturelle richt zich volledig op de groeiende markt voor biologische AGF-producten. Als biologische tak van The Greenery biedt Naturelle het organisatie- en serviceniveau van een groot, gevestigd groente- en fruitbedrijf.

Logistiek

De producten van Naturelle gaan waar mogelijk mee in de logistiek van The Greenery: een snel en betrouwbaar distributiekanaal. The Greenery faciliteert alle leveringen, van eenmalige bestellingen tot dagelijkse distributie op winkelniveau. Uiteraard kan distributie van reguliere en biologische versproducten perfect gecombineerd worden.

Marketing

Naturelle helpt klanten om hun biologische AGF-prestaties te optimaliseren. In samenwerking met The Greenery verzamelen we marktcijfers, die we combineren met onze ervaring met de marketing van biologische groente en fruit. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld in samenwerking met retailers verpakkingen die afgestemd zijn op specifieke doelgroepen.

Voedselveiligheid

Voedselveiligheid

Consumenten vertrouwen op biologische kwaliteit. Om er zeker van te zijn dat onze producten voldoen aan alle richtlijnen, bewaakt Naturelle de kwaliteit en voedselveiligheid van haar biologische producten nauwkeurig. In samenwerking met de afdeling Kwaliteit & Milieu van The Greenery controleren we op naleving van richtlijnen. Onze producten zijn gecertificeerd volgens Skal, Global Gap, BRC en vergelijkbare programma’s van eisen.

Duurzaamheid

Verduurzaming van de voedselketen is een mondiale uitdaging, die naadloos aansluit op de duurzame teeltmethodes. Naturelle en The Greenery zoeken samen naar manieren om de duurzaamheid verder te verbeteren. Zo investeren we onder meer in composteerbare verpakkingen en energiezuinige vrachtwagens. Ook beperken we onze afvalproductie door nuttige toepassingen te zoeken voor restproducten.