Telers

Bio-teler worden

Als u op dit moment nog regulier teelt kunt u rekenen op onze steun. Door nauwe samenwerking met The Greenery kan Naturelle u helpen met de afzet van uw product in iedere fase van de omschakeling.

Bio-teler worden

Als biologische tak van The Greenery bieden we het organisatie- en serviceniveau van een groot, gevestigd groente- en fruitbedrijf. Daarnaast is Naturelle als biologisch specialist bij uitstek in staat om uw onderneming de persoonlijke aandacht te geven die het verdient.

Omschakelen naar biologisch

Tijdens de omschakelingsperiode verdwijnen resten van kunstmest en bestrijdingsmiddelen uit de bodem. De teelt verloopt biologisch, terwijl het product in deze periode nog niet als biologisch product verkocht mag worden. Stichting Skal controleert en – als aan de voorwaarden wordt voldaan – certificeert gebruik van het biologische keurmerk. Naturelle ondersteunt u graag bij deze omschakeling en het behalen van het biologische certificaat. In samenwerking met de afdeling Kwaliteit & Milieu van The Greenery controleren we op naleving van richtlijnen op het gebied van biologisch en voedselveiligheid.

Hardfruit
3
jaar
Vollegrond
2
jaar
Glas
0,5-2
jaar

"Ik heb één vast aanspreekpunt bij Naturelle. Hij kent mijn product door en door en weet wat er speelt in de markt."

John de Bie van MTS de Bie – den Boer

Neem contact op

Adriaan Jansen

Adriaan Jansen

Sourcing
+31 (0)180 65 72 05

Voor meer informatie over samenwerken met Naturelle of omschakelen naar biologisch telen, neem contact op met Adriaan Jansen