Afzet

De vraag naar biologische groente en fruit groeit. Biologische groente en fruit spelen goed in op de consumentenbehoefte aan een gezond en duurzaam leven.

Afzet

Naast gezondheid en duurzaamheid is de goede smaak van biologische producten een belangrijk verkoopargument.

Naturelle wil supermarktketens, groothandels, cateraars, fabrikanten en andere spelers helpen om deze groeimarkt optimaal te bedienen.

Sterke partner in biologisch

Naturelle is de biologische tak van The Greenery. Mede door intensieve samenwerking met The Greenery kan Naturelle u een zeer uitgebreid dienstenpakket bieden. U kunt onder meer vertrouwen op een uitstekende logistiek en solide kwaliteitscontroles. Met innovatieve projecten en gerichte marketingactiviteiten werken we aan de verdere ontwikkeling van uw marktaandeel in biologische groente, fruit en paddenstoelen. U heeft bij Naturelle één vast aanspreekpunt die uw positionering kent, uitstekende productkennis heeft en weet wat er speelt in de markt.

Jaarrond en compleet assortiment

We leveren een jaarrond en compleet assortiment in biologische AGF van Nederlandse oorsprong, aangevuld met biologisch geteelde producten uit het buitenland. Op deze manier kunt u uw klanten jaarrond een compleet assortiment biologisch gecertificeerde groente en fruit garanderen.

Flexibele leveringen

De grote variatie aan producten die Naturelle levert en de diversiteit aan klanten die we bedienen, zorgen ervoor dat we dagelijks flexibel op uw wensen in kunnen spelen. Zo zijn bestellingen op korte termijn mogelijk en worden zowel grote als kleine leveringen gefaciliteerd. Daarnaast kunnen we onze producten op verschillende manieren verpakken, zoals u dit graag wilt.

Maximaal vers

Maximaal vers

Naturelle streeft naar de kortste keten, zodat onze producten zo vers mogelijk bij u aankomen en het milieu zo min mogelijk wordt belast. Zo geven we voorrang aan producten van eigen bodem in het oogstseizoen. Indien gewenst koppelen we onze teler(s) aan u. Door de intensieve relatie met telers en het directe contact met u, is Naturelle in staat om de tijd en afstand tussen het oogsten en het winkelschap zo kort mogelijk te houden.

Efficiënte keten

De biologische groente en fruit producten van onze telers gaan waar mogelijk mee in de logistiek van The Greenery: een snel en betrouwbaar distributiekanaal. The Greenery faciliteert alle leveringen, van eenmalige bestellingen tot dagelijkse distributie op winkelniveau. Uiteraard kan distributie van reguliere en biologische versproducten perfect worden gecombineerd.

Betrouwbaar biologisch

Consumenten vertrouwen op biologisch. Om er zeker van te zijn dat elk product voldoet aan alle richtlijnen begeleidt, adviseert en controleert Naturelle haar telers op het voldoen aan de strikte regels die gelden voor de biologische teelt en op het gebied van voedselveiligheid. Met grote regelmaat worden extra controles uitgevoerd in samenwerking met onafhankelijke instanties.

Al onze producten voldoen ruimschoots aan de strengste nationale en internationale eisen. We leveren producten met het biologische keurmerk, zodat u uw klant kunt verzekeren van betrouwbare biologische kwaliteitsproducten.

 

Marketing ondersteuning

Consumenten kiezen steeds vaker voor biologische groente en fruit. Naturelle helpt u graag om deze interessante doelgroep aan u te binden, zodat u optimaal op deze groeimarkt in kunt spelen. Op basis van marktcijfers en trend- en consumentenonderzoeken geeft Naturelle u advies op maat over onder andere het realiseren van een effectief schappenplan, acties op de winkelvloer en training van winkelpersoneel.

Verse Oogst: rechtstreeks in contact met onze biologische telers
De herkomst en het verhaal van de telers achter onze biologische producten vinden veel van uw klanten steeds belangrijker. Op www.VerseOogst.nl, hét online consumenten platform over groente, fruit en paddenstoelen vertellen onze biologische telers hun verhaal. Zij leggen uit hoe hun product wordt geteeld en doen hun uiterste best om de lezer culinair te inspireren. Heeft uw klant een vraag over biologische groente en fruit, dan kan hij deze op Verse Oogst aan onze teler persoonlijk stellen. Door Verse Oogst komt uw klant rechtstreeks in contact met biologische telers en creëren we naast kennis over biologische producten ook persoonlijke beleving.

Graag ondersteunen we u in de communicatie van het verhaal achter onze biologische groente, fruit en paddenstoelen richting uw medewerkers en klanten. Door informatie en beeldmateriaal op maat aan te leveren kunt u vragen van uw klanten over biologische producten op de juiste manier beantwoorden. Hiermee kunt u een onderscheidende en persoonlijke service bieden.

In deze aflevering van Verse Oogst op Locatie geeft onze biologische teler Orischot Organics een kijkje op zijn biologische vruchtgroentebedrijf.