Telers

Naturelle maakt zich sterk voor biologische telers

Telers

Het marktaandeel van biologische producten groeit. Naturelle helpt u om uw biologische groente, fruit en paddenstoelen optimaal af te stemmen op de markt voor een succesvolle verkoop.

 

 

Korte keten- beter rendement

Naturelle streeft naar de kortste keten, zodat producten zo vers mogelijk bij de afnemer komen en het milieu zo min mogelijk wordt belast. Zo wordt in het Nederlandse oogstseizoen voorrang gegeven aan producten van eigen bodem. Naturelle realiseert ook rechtstreekse verbindingen tussen telers en klanten; u teelt dan exclusief voor een klant. Wanneer u zelf kunt verpakken is het mogelijk om uw biologisch product rechtstreeks aan het distributiecentrum van onze klant te leveren. Waar mogelijk gaan uw producten mee in de logistiek van The Greenery: een snel en betrouwbaar distributiekanaal. Uiteraard kan distributie van reguliere en biologische versproducten perfect gecombineerd worden. Door de ketens zo efficiënt mogelijk in te richten, verhoogt Naturelle uw rendement.

Compleet dienstenpakket

Met innovatieve projecten en gerichte marketingactiviteiten werkt Naturelle mee aan de groei van het marktaandeel van biologische groente en fruit. Dankzij hechte relaties met supermarktketens en de natuurvoedingssector in binnen- en buitenland worden doelgroepen met grote potentie bediend. Naast de verkoop biedt Naturelle u een compleet dienstenpakket – inclusief logistiek, fust en verpakking, kwaliteitsborging en marketing, zodat u zich volledig kunt focussen op uw onderneming.

Nederlands grootste telersvereniging

Als Nederlands grootste telersvereniging staan we samen voor biologische kwaliteitsproducten rechtstreeks van het land. Ook telers die op dit moment nog regulier telen kunnen rekenen op onze steun.